Drabužiai nėščiosioms – 9 mėnesiai mados išbandymo

Kiekviena moteris nori būti graži ir stilinga nesvarbu ar eina išnešti šiukšlių, ar lankosi teatre, ar prekybos centre. Ne išimtis ir nėštumo periodas. Besikeičiančios kūno linijos ir didėjantis pilvukas nebeleidžia vilkėti spintoje sukauptų stilingų rūbų, tačiau išeitis visuomet yra – stilingi drabužiai nėščiosioms puikiai pabrėžia moters grožį ir yra išties madingi. Tad kokie yra aprangos principai siekiant išlikti stilingai belaukiant mažylio gimimo?
   
Pirmuosius mėnesius kūnas tik pradeda keistis, tad drąsiai galima išsisukti su tuo kas yra spintoje. Tereikia rinktis laisvesnius drabužius, geriau būtų natūralaus pluošto, kadangi keičiasi kūno temperatūra, dažnai „išmuša“ karštis, šaltis, tad medžiaga leidžianti odai kvėpuoti yra daug patogesnė ir sveikesnė.
Vėliau, gerokai išryškėjus pilvukui, jau reikia rinktis drabužius nėščiosioms, nes keliais dydžiais perkami didesni rūbai tikrai neleis jaustis stilingai. Rūbai nėščiosioms nėra pilvo maskuotė – juk nereikia jo slėpti, juo reikia didžiuotis ir pabrėžti. Būtent rūbai būsimoms mamosm modeliuojami taip, kad būtų galima nešioti ilgesnį laiką, drabužiai prisitaiko prie kūno, nes yra tamprūs, turi dirželius, raištelius, kurie didėjant pilvukui yra atleidžiami ir taip galima išsisukti su tuo pačiu rūbu pritaikant jo dydį prie kūno formų.
O kokios spalvos labiausiai tinka pabrėžti nėštumo grožį? Dizaineriai siūlo atsižvelgti į tuo metu vyraujančias madas ir nebijoti rinktis spalvų, raštų kurie yra madingi tuo metu. Nėščiųjų rūbų mados neatsilieka nuo naujausių mados tendencijų, tad tikrai visos ras tai su kuo jausis patogiai ir stilingai. Beje, vienintelis patarimas į kurį reikėtų atsižvelgti – spalvų derinimas. Viršutinei kūno daliai geriau rinktis tamsesnius arba ryškesnių spalvų drabužius ir derinti juos prie vienspalvių, geriau tamsių, juodų kelnių ar sijono. Derėtų vengti blankių, pilkų spalvų, nes jie optiškai didina o ne išryškina.
Drabužiai nėščiosioms dabar įsigijami kaip ir visi kiti – internete, tad nereikia vargintis vaikštant po begalę parduotuvių. Juk nėštumas, tai laikas, kuomet reikia daugiau poilsio ir gerų emocijų o ne nuovargio. Tad rūbus galima išsirinkti tiesiog sėdint prie rytinio arbatos puodelio.

Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *